ندای فطرت

خدا را با چشم دل باید دید

ندای فطرت

خدا را با چشم دل باید دید

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

بیداری- دعوت -اصلاحات

فریب - دنیا-زندگی-سعادت-توشه- سبکبار- مقصود

شیرینی وصال-درد جانکاه-رابطه انسان و خدا- لذت بی نظیر

خود واقعی- خود خیالی- فراموشی-خسارت

یا علی- با علی- راه علی-شیعه علی

سیزده رجب-لرزش - شیطان- حق- باطل

دنیا-تقوا-مرکب راهوار- مرکب چموش-بیماری قلب

بذر الهی- سنبل -عالم آفرینش

فاطمه (س)-سیاست- میدان- تفکر جاهلی- مدافع حریم امامت

مقام فاطمه(س)-راز جهان-نظر دانشمند مسیحی

شهادت فاطمه(س)- عدم بیعت- کار بی شرمانه عمر- ضربه قنفذ

انگیزه خلیفه ها-غصب فدک- تضعیف بنیه ی مالی

خطبه فدکیه- ادعای ابوبکر- سکوت انصار ومهاجر- مقام معنوی و سیاسی

امامت- ولایت- خطبه فدکیه- حضرت زهرا(س)-نظام بخشی

ارکان زندگی-پایه اسلامی-محبت وآرامش

فاطمه (س)-محبت- دوستدار- شفاعت-عبادت

فاطمه(س)- فطم - قطع-

فاطمه(س)- سوره کوثر- ابتر-نظر فخر رازی

ایثارفاطمه(س)- الگوی زهد- آیه ایثار

فاطمه (س)- آیه تطهیر-اهل البیت -گواه قرآن- عصمت و طهارت

فاطمه(س)-مباهله-الگوی بشریت-حلقه وصل

فاطمه(س)- حجّت خدا- زن کامل- برترین بانو

یاد خدا- ذکر - لرزه- قطب نما- اضطراب

حسود- کم ظرفیت-هلاکت-شر

تلنگر-آدم(ع)-هبوط-اعضا-رابطه- یارو غمخوار

ماجرای زنبور-عاشورا-لقمه-هیزم-حرام-طیب

وقت- طلا-گرانبها-فرصت- غنیمت

بخشش-خطا-رحمت-آدم

چادر-مروارید- صدف-شیطان-حجاب

انتخابات -افتخار - رأی مردم-تعهدات

سه شنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۲۵ ق.ظ

۰

انبیای الهی تهذیب و سازندگی را از خود شروع می کردند آن گاه به محیط خانواده می پرداختند وسپس به جامعه روی می آوردند و درصدد تهذیب و تطهیر و تربیت جامعه بر می آمدند. انبیاءو اولیای الهی، در اثر تهذیب و ریاضت نفس، چون خورشید تابان می درخشیدند و اطراف خود را روشن و نورانی می کردند و هر کس مستعد بود بر اثر نورانیّت شمس نبوّت و قمر ولایت، هدایت می یافت.

روش تربیتی انبیاءو اولیا عملی بود؛ نه حرفی.حرکات و سکنات و اعمال انبیاء، همه تعلیم و هدایت است. انبیاء و اولیا(علیه السلام) به دنیا به عنوان ابزار و طریقت می نگریستند، نه به عنوان موضوعیت. انبیاء(علیه السلام)دنیا را به صورت منفی طرد نمی کردند، لکن انغمار و فرو رفتن در دنیا و موضوعیت برای آن قائل شدن را رد می کردند. رجل الهی دنیا را در خدمت دین به کار می گیرد و کسانی که براساس وهم و مادیّت زندگی می کنند،دین را به خدمت دنیا می گیرند.

ما هم در روزگار گذشته ی خود مردی الهی داشتیم که دنیا را در خدمت به دین و خلق سپری کرد و آن چنان انقلابی به راه انداخت که دنیا هر لحظه با یاد آن به خود می لرزد. پیروزی انقلاب اسلامی که امام خمینی(ره) در سال 1357به راه انداخت نشانگر این واقعه ی مهم اسلامی بود.

موفقیت تدابیر امام (ره) در صحنه عمل :

رهبری یک انقلاب، آنگاه موفق است که در صحنه عمل و میدان تجربه، کارآمدی و توفیق خود را بنمایاند، و این کارآمدی واقعیتی است که توده مردم و اقشار انقلابی بخصوص نخبگان و چهره های شاخص جامعه قادرند تا آن را لمس کنند و دریابند. امام خمینی(ره) در طول شکل گیری انقلاب اسلامی، و در تعامل و پیوند متقابل با انقلابیون و نیروهای مبارز، درستی استراتژی و تصمیمات خود را نیز به منصه ظهور می رساندند. همان گونه که پس از پیروزی انقلاب هم، هشدارها و رهنمودهای ایشان، در مدت زمانی کوتاه یا بلند؛ اتقان و درستی خود را می نمایاند. البته در این عرصه، غالباً اجماع و اتفاق نظر حقیقی بین اقشار و آحاد جامعه به وجود نمی آید، زیرا مخالفان و رقبا هرگز موفقیت ها را بر نمی تابند، ولی حقیقت بالاخره خود را نشان می دهد. در جریان شکل گیری و رشد یک انقلاب، موفقیت گام هایی که رهبری در پیشبرد انقلاب بر می دارد و درستی تحلیل ها، هشدارها و رهنمودهای او، خود به خود در تکوین و تحکیم رهبری، نقشی اساسی داشته و بتدریج، اعتماد عمومی را به او جلب می نماید و عملاً نیز برجستگی و شایستگی او را نشان خواهد داد و همه برای ایجاد حکومت اسلامی است.

وظیفه حکومت اسلامی، سوق دادن مردم به سوی ماوراءطبیعت و دوری از نشئه ی حسّ است. وظیفه ی مهم حکومت اسلامی، بسط توحید و معارف غیبی و انسان سازی است.کار انبیاء و سیاسیون الهی نیز، اداره ی جامعه و سوق دادن مردم به سوی توحید است؛بسط بندگی و تفسیر جهان و انسان بر مبنی توحید است. 

پس: وظیفه ی رهبری بر جامعه آسان نیست و فقط فردی می تواند انقلاب کند که خود انسان کامل باشد که بتواند صلاحیّت اداره ی جامعه را داشته باشد همانند امام خمینی(ره) که تا امروز هم رهنمودهای ایشان نشانگر راه بر ماست.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی