قدم های مخفی برای نابودی نسل
روزهای انقلابی دهه ی57 گذشته و رفته رفته اهداف آن روزها بر مردم آشکار می گردد . و نفوذ های بیگانگان در افکار مردم هر لحظه بیشتر میشود و تأسف از اینکه خیلی ها به غفلت از خواسته ی آنان تبعیت می کنند.
از جمله ی این نفوذها: شعار «فرزند کمتر وزندگی بهتر» بود که بر سر زبان ها انداخت و همچنان در افکار مردم نقش بازی می کند؛ و دقیقاً به مانند این است که دشمن از پشت خنجر می زند.
چرا با خود نمی اندیشیم که چرا اباید به این شعار عمل کنیم؟ مگر نه این است که ما مسلمانیم (شیعه و سنی) پس چرا مردم شیعه نباید نسلشان را زیاد کنند، اگر کمی بیاندیشیم در عمق مطلب پی می بریم.
روزهایی که آمریکا و سایر استعمارگران ایران را در تحریم قرار دادند به این امر اندیشیده بودند که فقط این راه بهترین راه کم کردن نسل های ماست. و حال دیدیم که خانواده ها از ترس تحریم ها و نبود بودجه برای آنان به این تصمیم دشمنان جامه ی عمل پوشاندند.
برای بچه نخواستن باید جواب داشته باشیم:علامه طباطبایی(رحمة الله)در کتابی نوشته است :«بشری که الان به وجود آمده ما حصل توالد نسل قبلی خودش است. بشر آینده ای که الان نیست نیز حاصل توالد نسل امروز است. اگر مردمان ده نسل پیش به این جمع آوری می رسیدند که هیچ احتیاجی به فرزند آوری نیست و چرا زحمت بچّه داری را به خودشان بدهند؛ و اگر تصمیم می گرفتند که این ماجرا را قطع کنند ، نسل امروز اصلا وجود نداشت. یعنی بودن ما بر روی زمین حاصل یک توالدی است که از قبل اتفاق افتاده است اگر با یک دید بشر دوستانه هم به این مسأله نگاه کنیم باید برای توالد ارزش قائل باشیم.»(1)
حال این مسأله بیشتر از اینکه پیوست روانی داشته باشد، پیوست اقتصادی داشته که آن را هم گفتیم همه از پیش تعیین شده بود. که این امر در مرحله های قبل از فرزند آوری، در امر ازدواج و آسان نگرفتن آن بیشتر مشاهده می شود. در این موقعیت نقش دولت به وسط می آید که با از بین بردن تورم ، بالا رفتن سطح زندگی ، امکانات رفاهی و خدمات بیمه ای دغدغه های خانواده را تا حدودی برطرف می کند، که این را دولت باید به عنوان سیاست های تشویقی به مردم وعده بدهد.
بنابراین:در مرحله اول باید بیش از بالا رفتن سن ازدواج در امر ازدواج آسان گرفته شود که فقیر و غنی هر دو از محیط سالم خانواده برخودار باشند. بعد آن خانواده ها باید دارای شرایط و وضعیت نسبتاًمناسبی از نظر مادی و روحی و روانی باشند و بتوانند به خوبی از عهده تربیت فرزندانشان در این زمان برآیند تا برای آینده جامعه و کشور مفید باشد و همچنین بیشتر به نقش و اهمیّت مادران بهاء دهند تا امیدی برای بانوان باشد.
پی نوشت:
1-تفسیر المیزان