دشمن اصلی در خانه و ما گرد جهان می گردیم
«بدرستی کسانی که دوست دارند که امرمنکری را در میان اهل ایمان شیوع دهند، برایشان در دنیا و آخرت عذاب دردناک خواهد بود و خدا می داند و شما نمی دانید.»
روزگار عجیبی شده است، قدیمیا از آوردن اسمش هم حذر می کردند. اونا واقع بین بودند و میدونستند در پس این نهی کردن ها حتماً چیزی است.
مثلاً: وقتی که بچّه ها را از چیزهای خطرناک می ترسانیم، بچّه دفعه ی بعد حتماً از اون چیز دوری می کنه و حتّی اگه به زور هم نزدیکش کنی فریاد میکشه و کمک میخواد.
حالا برسیم به ما بزرگترها؛ دین و عرف همیشه ما را با آگاهی دادن می خواهد از افتادن در چاه و چاله جلودار باشد. در دین آمده که از چیزهایی که باعث افتادن در گناه و فساد می شود ممانعت کنید. در جامعه و عرف ما هم همیشه تذکّر داده می شود که، از آوردن وسایلی که معمولاً راه فساد اخلاقی را به خانه هموار می کند، پرهیز کنید. ولی متأسفانه برخی از افراد به بهانه ی استفاده ازبرنامه های علمی، پای ماهواره ها را به خانه ها باز کرده اند و پس از آن هم آنچه نباید، در خانه اتفّاق می افتد.
البته برخی از وسایل در دنیای امروز ارتباطی شده و بعضی از کارهای روزمّره به وسیله ی آن انجام می گیرد. اینترنت هم از همین ابزارهاست. در استفاده از این وسایل هم باید حدود شرعی را مراعات کرد. اگر در سر کشی به سایت های مختلف مراقب وسوسه های شیطان نباشیم،ممکن است از این راه هم به بی راهه کشیده شویم. باید مواظب تحریکات دشمنان باشیم که هر لحظه، فاز منفی میزنند و فقط میخواهند مردم را علیه دولت بشورانند. تا راه روزنه ای برای نفوذ خودشان به کشور باز شود ، و افسوس که چه افرادی که وسوسه شده اند.
این یک غفلت عظیم و اشتباه بزرگی است امروز در اجتماع ما که برای گفتن و نوشتن و خطابه و مقاله و خلاصه برای زبان و مظاهر زبان، بیش از اندازه انتظار داریم… و می خواهیم تنها با زبان و گوش همه کارها را انجام دهیم و انجام نمی شود، ناراحت می شویم و ناله و فغان می کنیم و می گوییم:
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته به جایی نرسد فریاد است;(2)
این شعر برای ما در همه زمان ها صادق بوده و هست. فکر نمی کنیم که ما اشتباه می کنیم، ما بیش از اندازه ا انتظار داریم… ما با دست خود و عمل خود کار درست انجام دهیم تا دیگران با چشم خودشان ببینند، یک مقداری هم به این گوش و زبان بیچاره استراحت بدهیم. سعدی می گوید:
تـرک دنیـا به مردم آمـوزنـد خویشتن سیم و غله اندوزند
عالم آن کس بود کـه بد نکند نه بگوید به خلق و خود نکند(3)
خداوند درقرآن می فرماید:«اَتَأمُرونَ الناسَ بِالبِرِّ وَ تَنْسَونَ اَنفُسَکُم: آیا مردم را به نیکى فرمان مىدهید و خود را فراموش مىکنید»(4)
نتیجه گیری: همیشه و همه وقت هشدارهایی در مورد ماهواره و تبلیغات بی پایه و اساس آن به مردم داده شده است، ولی همچنان پای این عامل فساد در خانه ها خوش رقصی می کند بیایید لااقل با حذف آن در خانه افکار و اعمالمان را به دیگران (ملّت) نشان دهیم و هر لحظه برای پیشبرد اهداف انقلاب راه و عرصه جدیدی را برای آیندگان باز کنیم. پس خودمان عمل کنیم تا دیگران هم ببینند و عمل کنند.
پی نوشت:
1-سوره نور،آیه 19
2-شاعر: یغمای جندقی
3-شاعر:سعدی ،گلستان،ح 38
4-سوره مبارکه بقره آیه ۴۴